si jantung hati !!

New Looking Of My Blog

Views

18/10/14
12.40 PM

Assalamualaikum ..
Hye ^_^ 

Hello you guys ! Actually , Mieyra boring nie .. 2 minggu duk rumah since Mieyra balik dari Terengganu tue macam2 benda Mieyra buat tak nak bagi boring sangat .. 

Nak tahu tak Mieyra buat ape ? Mieyra bukak You tube , tengok cerita , dengar lagu .. Cuma , satu benda yang Mieyra tak buat sekarang nie ialah baca novel .. Nak baca tapi tak tahu bila .. Apabila keboringan melanda .. huh !

Jadi dua tiga hari nie Mieyra sibuk 'mendownload' lagu2 .. Sambil2 nak cari lagu yang best2 .. Blh dengar hari2 .. Tak laa rasa sunyi sangat .. Mieyra kesunyian ke ? Eh , tak laa .. Hahahahahahahahahahahahahahaha (panjang sedepa "Haha" aku)

Apa laa yang Mieyra mencarut nie .. Ermm , entah .. Keboringan laa katakan .. Nak tahu Mieyra buat ape untuk hari nie ? Haa .. Jeng jeng jeng .. disebabkan tak tahu nak buat ape , Mieyra pun terasa laa nak baju blog kesayangan Mieyra nie pakai "baju" baru .. Hehehe .. Bagi pakai "make up" sikit2 sebab dah lama Mieyra tak "mendandan" blog Mieyra nie ..


Taraaaaaaa !! Hehehe .. Tak de laa comel sangat pun .. Tapi ok laa bagi Mieyra untuk mencarut dalam nie hari2 pun .. Sebab nie blog Mieyra .. Ikut suka hati Mieyra laa nak buat ape pun .. Ye dokk ? Hahaha .. 

Mieyra nak tukar header tu sebenarnya .. Tapi sayang pulak sebab header nie dah comel bagi Mieyra .. Rasa sayang pulak nak tukar yang baru .. 

Satu lagi , Mieyra tak pandai sebenarnya nak print screen nie .. Cari punya cari , terjumpa laa blog KAK AMALINA .. Dia buat tutor macam mana nak print screen .. So , gambar tue laa hasilnya .. Walaupun Mieyra crop tue tak menjadi .. hek hek ..

Tue je kot buat masa nie .. Yag pasti Mieyra puas hati .. hehehe


KBAIIII .. :)