si jantung hati !!

My New Experience , New Life

Views

9/6/2014
10.01 PM

Assalamualaikum ..
Hye ^_^

Ehem ehem .. Hello there ! Masih ingat Mieyra lagi tak ? Rasanya tak ramai yang ingat kot , entah2 Mieyra ni pun tak kenal sapo .. Haha :D

Actually , Mieyra sebenarnya lama dah tak update blog kesayangan Mieyra yang comey lagi kiut ni .. Sudah berbulan2 Mieyra tak tulis ape2 pun . Nama je "gadissukamenaip" .. Tapi , hampehhh ... 

Mieyra sebenarnya bukan tak nak update langsung about myself .. It is just , Mieyra tak tahu nak update ape since i was in home and do nothing .. tak kan laa hari2 Mieyra nak cerita pasal makan tido makan tido kan .. Haha .. Wak lek wak peace ..

Akhirnya , setelah lebih 3 bulan duk di rumah tanpa membuat ape2 kerja lepas SPM tu , Mieyra ditawarkan ke Uitm Kuala Terengganu .. Jadi orang Ganu pulak aa kite .. haha .. 

Berapa "A" Mieyra dapat time SPM and Mieyra boleh kos ape kat Uitm Kuala Terengganu ni Mieyra tak kan bagitahu .. Bahasa tepat yang Mieyra cakap ialah , that is my private .. 

So , sambung balik cerita , Mieyra sekarang ni dah pun berada di sini .. Mieyra daftar 1/6/2014 lagi sebenarnya .. Tapi , dek kerana Mieyra busy dengan orientasi kat Uitm Dungun , Mieyra tak dapat pegang Lappy untuk seminggu .. Bayangkan Mieyra tinggal Lappy .. haha .. 

So , kalau kita sendiri pun berada di tempat baru . Mesti banyak pengalaman and kenalan baru yang kita dapat kan ? Same as me .. Mieyra dapat banyak sangat pengalaman yang best and intresting yang mieyra tak boleh nak lupakan .. Semua kenangan termasuk yang baik mahupun yang buruk .. And what i want to tell is , i get some new friends here .. Semua kawan baru Mieyra majoriti dari kelantan and terengganu sahaja .. Ape orang cakap .. haa , This is Pantai Timur .. hahaha ..

Nak tengok gambar tak ? Kalau nak , cerr usha gambar2 kat bawah nie :-




jeng jeng jeng .. haha .. This is my new friends except yang pakai tudung hitam tepi Mieyra tu .. Tu kawan Mieyra since i was in primery school .. Kami ambik kos yang sama sebab tu dapat sekali .. Gambar ni masa minggu orientasi .. Kalau korang nak tahu , kakak2 abang2 senior kat sini cun and handsome semua .. Mieyra tergoda tahu .. Aish2 , istifar banyak2 .. hehe .. Tak laa , gurau je tapi memang betul kakak and abang kat sini memang cun melecun ..



Next , gambar yang kat atas ni gambar our first class .. Selfi first before study .. hahaha .. Best belajar kat sini .. Lecturer kat sini hampir semuanya baik dan sporting .. Tak sabarnya nak belajar ... hehe .. :D :)

KBAIIII :)